Gåva

Gåva eller presentkort

Här kan du som är kommunens medaljör, med 20 års politiska uppdrag eller 25 års tjänst, välja gåva eller presentkort. Det kan du göra från och med 11 november

Du väljer din förtjänstgåva genom att fylla i ett formulär på kommunens intranät Insidan. Antingen väljer du från det sortiment som finns under de olika varukategorierna hos leverantörerna, eller så väljer du presentkort som du kan handla för från den leverantör du valt.
Du behöver logga in på Insidan för att komma till formulären.

Problem med att logga in?

Om du har problem med att logga in, kontakta IT-supporten:
e-post: it.support@uppsala.se eller telefon: 018-726 00 30.

Du kan också prova att återställa ditt lösenord. På sidan https://support.uppsala.se väljer du "Återställa lösenord" och i nästa steg väljer du UPPSALA (eller SKOLA om du jobbar på en skola). Närmare förklaring hittar du på den sidan.

Om du vill byta lösenord behöver du veta ditt användarnamn och sedan identifierar du dig med BankID. Du kan byta lösenord dygnet runt. 

Kategorier gåvor

Cykel, klocka eller smycke

För varje kategori förtjänstgåva finns det en sida med ett beställningsformulär. Där hittar du länk till respektive leverantörs erbjudande. 

Konst eller konsthantverk

Om du väljer konst eller konsthantverk, så väljer du det formuläret. Du skriver önskemål om var du vill handla. Det finns några krav på leverantören, som bland annat ska inneha F-skattesedel. Det görs en kontroll om dessa krav är uppfyllda innan du kan få presentkort till önskad butik, galleri eller liknande.

Presentkort

Om du väljer presentkort hos någon av leverantörerna så är värdet 6 000 kronor inklusive moms. Presentkort kan inte lösas in mot kontanter.

Leverans eller hämta själv

Du kan välja att få förtjänstgåvan levererad hem till dig, till närmaste postombud eller, i vissa fall, hämta den själv i butik. Om du väljer presentkort kommer du att få det digitalt till din e-postadress eller fysiskt hemskickat till din brevlåda.

Uppdaterad: